Forsiden

als-veteranklub.dk

 

         

Formandens besøg hos Autogalleriet i Herning d. 26. marts 2011

                                                                                                                                                                                  

Jeg har længe syntes at Meilenwerk konceptet, hvor private stille deres køretøjer til rådighed og laver et slags levende museum, er en rigtig godt middel til at formidle budskabet om vores hobby. Ikke mindst for at bevare  historien og holde køretøjerne på vejen så ikke at de kommer ind på et museum og går til.

 

Autogalleriet i Herning er så vidt jeg ved de første der har lavet noget lignende i Danmark, de har vidst også startet noget i Aarhus nu. Jeg har længe gerne ville besøge dem men det er jo et stykke vej at køre så da muligheden for       at komme til stumpemarked i Herning og besøge Autogalleriet samtidig, bød sig så tog jeg afsted.

Jeg så at de have en fin stand på stumpemarkedet og tog senere uanmelt ud til Autogalleriet som ligger i en gammel fabrikhal hvor der blev produceret dameundertøj, som jeg senere fik at vide...

 

Prisen for at komme ind er kr.40.- og er såmend rimelig og alt foregår på frivillg basis. Jeg blev godt modtaget og     fik også afleveret nogle plakater til vores træf i august som de gerne ville sætte op for os.    

 

 

                                 Der er en del at kigge på.., og der bliver løbnede udvidet.

 

 

 

                           De har også et fint værksted man kan benyttefor kr.20.- som medlem...

 

                                       Der er nyt som gammelt og andre mere spøjse ting...

 

 

 

    Der er kaffe på kanden og tid til en sludder og lidt fagsnak i hjørnet.., med blik ud over køretøjerne.

 

Jeg stødte tilfældigvis ind i formanden som jeg fik en god snak med om konceptet de kører. De havde ca. 120 køretøjer og det kostede så vidt jeg husker kr.300.- i måneden at have en bil stående..! Plus et medlemskontinget     på kr.300.- om året. 

 

Vi blev inviteret op med klubben og laver måske en bustur engang. Jeg kan desværre endnu ikke anbefale at køre derop kun for at se Autogalleriet men er man i området alligevel så er det helt klart et besøg værd...!

 

Mvh.

Thomas

 

Tilbage til forsiden