Forsiden

als-veteranklub.dk

 

         

 

Aftentur til Egen Egns- og Landbrugsmuseum
tirsdag d. 22. juni 2010

Jeg er kørt forbi skiltet der viser til "Egen Egns- og Landbrugsmuseum" mange gange, og har tit tænkt, at det burde man da besøge en dag. Faktisk har jeg lavet mig en meget lang liste over steder der absolut bør besøges. Et hurtigt blik på listen - Egen selvfølgelig! Fluks blev Emil hyret som spion. Han kører jo alligevel vejen forbi, på vej til torsdagstræf.

  

Klubben har investeret i udstyr der gør det muligt at sende en "bunke-sms" til alle klubmedlemmer på én gang. Vejrudsigten lovede fint vejr, og der blev udsendt en "turvarsel".

  

Her ses nogle af de fremmødte. Som sædvanlig går diskussionen livligt.

                                    

Jeg havde ringet i forvejen og sikret mig at der var nogen hjemme. Det var der, og så kunne vi jo lige få alle historierne fortalt af "museums-fatter" selv.

  

Ved museet mødtes vi med et par stykker, der var kørt direkte til adressen. 

  

Ja det er svært at beskrive hvad der alt var at se. Nok bedst at man selv kigger forbi en dag.

                 

Efter en god times tid foreslog jeg, at vi kørte til Augustenborg havn for at forsøge at købe en is, og det blev så afslutningen på (atter) en hyggelig aften i gode venners selskab.

  

Tak til Thomas for at tage billeder og lave denne side.

Tak til alle fremmødte. Som sædvanligt en vellykket aften i selskab med jer og jeres smittende gode humør. Jeg kan godt forstå i er stolte over jeres køretøjer.

Tak til min den mindste, for (igen) at slutte op omkring endnu én af mine (skøre?) ideer. 

"Aften-klub-køreturs-museums-hilsen"

Poul

Tilbage til forsiden