Forsiden

als-veteranklub.dk

 

         

                                                                                                                                                                         

Billeder og indtryk fra Karensmindes venners historisk dyrskue og veteranstævne.

Søndag d. 14/8-08

 

Jeg var så heldig at blive gjort opmærksom på dette rigtigt fine arrangement da jeg blev ringet op af John, som havde solgt mig sin Opel Six, fordi han havde fundet nogle pyntelister jeg manglede. Jeg skulle alligevel til nordjylland på kursus og slog derfor kursen ind over Grindsted. Jeg må sige at jeg blev meget positivt overrasket.

Det kostede godt nok lidt i entre, 50kr. incl. parkering og katalog, men så var der til gengæld også meget at kigge efter, over 50 MC, over 100 biler, traktorer i aktion, masser af dyr og meget mere. 

Det første der mødte mig var de gamle flotte bygninger og gårdspladsen der summede af aktiviteter. Jeg fortsatte lidt igennem og blev mødt af en hel mark fuld af historiske køretøjer, de var fint stillet på rad og række og ikke mindst i mærkeorden, derfor kunne jeg meget hurtigt finde John som jeg vidste var kørende i en Rover. 

 

 

Efter at vi fik snakket lidt over en kop kaffe, gik vi en runde, John er lokalkendt og kendte derfor en del af både biler og motorcykler.

 

  

 

 

 

 

Men der var såmænd meget mere at kigge efter.

 

 

Og et lille udpluk af de historiske dyreracer. 

 

 

 

Men nu var det jo mest for køretøjerne jeg var kommet..! Og der var rigtig mange fine og specielle imellem.

 

 

 

Da det nu var dyrskue og de havde en dyrskuering, var det da oplagt at køretøjerne også skulle i ringen. Så efter dyrene kørte motorcykler, biler og traktorer rundt og blev kort præsenteret.

 

 

Det var en kort oversigt over min tur til Grindsted. Og det var et rigtigt fint arrangement som jeg varmt kan anbefale, især som famileudflugt.

Klubben vil arbejde på at arrangere en tur til 2009.

Mvh.

Thomas Nielsen

 

Tilbage til forsiden