Forsiden

als-veteranklub.dk

 

         

  

Jazz på Mommark Havn 5/7- 2009 med     
Mommark Landsbylaug og als-veteranklub

 

Nedenstående besluttede formanden og undertegnede at indrykke i vores arrangementskalender:

"Mommark Landsbylaug arrangerer en eftermiddag med jazz på Mommark Havn for "at sætte lidt liv i havnen igen", som de skriver. Vi har besluttet, at det ville være en god ting at støtte, og har derfor inviteret os selv til at medvirke, hvilket lauget synes lyder som en god ide, så derfor inviteres I hermed til at komme forbi med jeres køretøjer og udstille dem på havnen".

"Jazz´en spiller fra kl. 14-17, så det er nok en god ide at være "på plads" inden, men det er ingen betingelse. Man kan selvfølgelig også forlade havnen, når det passer én".

"Håber på at I møder talstærkt op, og støtter dette gode formål. Jeg ved at der er åbnet en kiosk igen dernede, og sidst jeg var forbi, kunne der købes kager, kaffe og is, så mon ikke der er noget for enhver smag".

 

Laugets formål er at redde havnen, der så sandelig desværre kun er en svag skygge af sig selv, specielt efter at campingpladsen er lukket. De "glorværdige" tider hvor jernbanen stadig betjente havnen, er for længst forbi, og lige straks et det også slut med færgen til Ærø. Færgen skal i fremtiden anløbe Fynshav i stedet.

   

Der var opstillet telt og borde, og man kunne købe pølser, øl og sodavand til fornuftige priser.

  

En af vore formålsparagrafer er jo netop at støtte lokale initiativer, så derfor vil jeg gerne på klubbens vegne, takke alle de fremmødte køretøjer for et par hyggelige timer. 

Desværre er mine egne billeder forsvundet som dug for solen, men heldigvis havde Thomas da nogle. 

Håber vi til næste år finder endnu flere gode formål at støtte, så vi kan få rig lejlighed til at "lufte" vore køretøjer.

Vi ses derude!

Hilsen Thomas og Poul.

 

 

Tilbage til forsiden