Forsiden

als-veteranklub.dk

 

         

                                                                                                                                                                      

National køredag 5/6-2009

 

Grundlovsdag, fars dag og efterhånden skal det også nok blive National historisk køredag.

For 3. gang afholdes der National køredag for historiske køretøjer, DVK, Als Nimbusklub og Als-veretanklub.dk havde valgt at starte dette års arrangement fra Slotskajen i Sønderborg.   

Dette års nationale køredag startede lidt vådt, vejrguderne var desværre ikke med os så opbakningen var ikke så overvældende...!

 

  

 

 

Det hele startede på Slotskajen i Sønderborg kl. 12.00 her ankom køretøjerne løbende til pladsen. Kl. 12.50 holdt tidligere socialudvalgsformand i Nordborg Jørgen Jørgensen en lille grundlovstale og startere køretøjerne. Staks derefter kom solen frem igen og vi kunne begynde turen.

 

 

 

De tidstypiske motorcykler til og med 1959 kørte en tur til Dyvig.

 

Vi andre kørte en tur ned til Mekanisk Museum i Hokkerup. Her bød familien Lansink velkommen og Gerrit viste rundt og fortalte mange interessante historier om de forskellige traktorer, knallerter, biler og andre eksponater. Vi fik kaffe og småkager og listede så videre.

 

 

   

 

 

 

 

På hjemturen kører vi via Kollund og Strandvejen ned til Okseøerne og fik en is, herefter gik selskabet i opløsning og kørte hver til sit.

 

Jeg vil gerne sige tak til de hårdnakkede der trodsede regnen og kørte med på turen og ikke mindst tak til Mekanisk Museum og familien Lansink for rundvisning og kaffe.

Tak til Hans for at jeg måtte køre med ned til Hokkerup og til Ole og Mette for at måtte køre med hjem igen.

 

Håber vi ses igen til næste år, denne gang med bedre vejr…

 

Mvh.

Thomas

 

 

 

Tilbage til forsiden