Tak til Tønder Veteranklub for en god dag i Suderbraderup og på Jaguar museet

Jaguar museet var gennemført i mindste detalje. Virkelig en oplevelse værd, også for de der ikke havde den store interesse for biler.

Landejendommen var lavet om fra at huse køer til Jaguarer. Læg især mærke til koen i baggrunden af billedet som også var lavet om til en Jaguar.

Selv ude på toiletet var man ikke i tvivl om hvor man var. 

Læg mærke til de 4 udstødningsrør fra en Jaguar E-type ovenover billedet 


Midt i det hele blev der også tid til at "drømme"

Jaguar XJ6 med 12 cylindre årgang 1982 med 118.000km på tælleren, stået stille fra 1994.

Kunne erhverves for 7.500 ævro eventuelt ville man også kunne få den for 5.000 euro :-)Nedenstående er den oprindelige tekst:

11. august. Besøg af Jaguar museum + træf I samarbejde med Oldtimer Klub i Tyskland, Tønder veteran klub og IFA –gemeienschaft Nord.

Der er veteran træf på Marktplatz i Süderbrarup (24392 Süderbrarup ) og vi mødes ved Sønderborg Slot kl. 8:00 og kl. 9.30 mødes vi med Tønder Veteran Klub i Kruså lige over grænse ved rulletrapperne, derefter kører vi mod Süderbrarup. Kl. 10 er vi ankommet til Süderbrarup marktplatz vor vi holder og viser vores biler frem til kl. ca. 13. her kan der købes pølser m.m. eller spise medbragt mad. Butikkerne i Süderbrarup har åben. Ca. kl. 13. køres til et Jaguar-Museum i Wulfshagenerhütten ca. en halv times kørsel. Entre` 10€u per person inkl. Kaffe, 2 kager og alt det kaffe du kan drikke. Tilmelding inden den 1-8-2012 til Henrik Holm på mail: stoltelund@gmail.com eller på tlf. 29 82 04 89 eller til Helmut Hansen mail: helmut-hansen@web.de