Skip to main content

Kort om Als-veteranklub.dk

Vi er en klub for alle veterankøretøjsejere og -interesserede på Als og omegn.

Klubbens formål er at medvirke til bevaring, restaurering og anvendelse af veterankøretøjer af teknisk og/eller historisk betydning og at fremme deres kendskab og interesse for disse.

Klubben blev dannet d. 23. oktober 2007 på initiativ af Thomas Nielsen, Ole Nielsen, Egon Kellmann, Jes P. Petersen og Emil Uhlmann.

Vi havde i en del år snakket om, at der manglede en klub i området omkring Als, og at der var basis for en sådan, da der kører mange historiske køretøjer rundt i vore dejlige omgivelser.

Nu er klubben startet og vi har bygget et godt solidt netværk af medlemmer, som udveksler erfaringer og får mange gode timer og oplevelser sammen.

Als-veteranklub.dk's formål søges fremmet ved bl.a.:

- Erfaringsudvekslinger på møder.

- Besøg hos firmaer, klubber, museer og privatpersoner.

- Deltage ved og afholde træf, udflugter, udstillinger og stumpemarkeder.

I køresæsonen, sommeren over mødes vi torsdag aftener ved Sønderborg Slot og "sparker dæk". Vi deltager i og/eller afvikler arrangementer så som Gråsten Oldtimerløb, Englændertræf i Løgumkloster eller den Nationale Veterankøredag.

Vi har i vinterhalvåret normalt klubaften hver 1. tirsdag i måneden, hvor der arrangeres foredrag og udflugter, eller vi udveksler erfaringer, og snakker om løst og fast.

Tilmelding kan ske direkte fra forsiden, eller ved en af vore klubaftner/arrangementer, eller ved at sende person- og køretøjsoplysninger direkte til vores kasserer - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Det koster 150 kr. om året at være medlem. Pengene indbetales på en bankkonto og dækker bl.a. omkostninger til hjemmeside og porto.

Efter registreret indbetaling udleveres en kopi af klubbens vedtægter.

Vi har valgt ikke at udgive noget klubblad, men primært at bruge hjemmesiden og Facebook.